Синоптик пообіцяла українцям нову порцію тепла: прогноз погоди до кінця жовтня

22 жовтня 2021, 13:33оновлено 22 жовтня 2021, 16:07
Найближчими днями погода дещо зіпсується, проте до кінця місяця очікується ще одне потепління.
осінь, погода, бабине літо
В Україні очікується потепління / Фото ТСН

Найближчими вихідними в певних регіонах України почнеться похолодання. На частині території навіть можливі дощі. Втім, до кінця жовтня очікується ще одне потепління.

За даними Наталії Діденко, вже завтра, 23 жовтня похолодає на Заході та півночі, вдень буде +7...+ 12 градусів. На решті території до + 12...+ 18 градусів. У неділю невеликі дощі ймовірні на північному сході України.

"Але температура повітря далі знижуватиметься і протягом дня 24 жовтня максимально передбачається лише +5...+10 градусів, на Півдні до +12 градусів. Вітер із західного переходитиме на північно-західний і залишатиметься, може, й не штормовим, але рвучким, сильним", – розказала вона та додала, що у 25 та 26 жовтня в Україні "буде дуже холодна погода, вночі до "мінусів".

відео дня

Коли в Україні потеплішає

Проте вже з середини наступного тижня температура повітря поступово почне підвищуватися. За прогнозами синоптика, спочатку у західні області, а до кінця тижня і на всю Україну прийде тепла погода з температурою повітря +12 +16 градусів, місцями до +18 градусів.

"З наступного четверга, з 28 жовтня, раптом ще не відгуляли відпустку або треба доробити ремонт сарайчика – плануйте. Буде сухо, навіть сонячно, і тепло", – запевнила синоптик.

Якою буде зима 2021-22 в Україні

  • За прогнозом синоптика Вазіри Мартазінової, зима цього року і наступні зими в Україні будуть морозними.
  • За її словами, зима 2021-2022 і в наступні роки в нашій країні теж буде морозною, очікуються перепади температури повітря – від сильних заморозків до відлиги.
  • Фахівець підкреслила, що зима в Україні нікуди не дінеться навіть в умовах глобального потепління.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти