Ротацій не буде: російські офіцери готують солдатів до смерті

17 травня 2022, 14:40
Російські офіцери прямо кажуть солдатам про те, що Кремль не планує проводити ротації на фронті, тож їм доведеться стояти до кінця.
Ротацій не буде: російські офіцери готують солдатів до смерті
Офіцери РФ зізналися солдатам, що ротацій не буде / фото УНИАН, Reuters

Російські офіцери почали казати солдатам правду про те, що Кремль не планує проводити жодних ротацій, тому їм доведеться воювати до кінця. Тобто шансів на порятунок у них майже не має. Про це заявили українські спецслужби, повідомляє 24 канал.

Майже у кожній батальйонно-тактичній групі росіян ходили чутки про те, що насправді ротацій не буде. Однак ще до 15 травня ніхто з офіцерів не підтверджував ці слова.

Від початку повномасштабної війни "перепочити" змогли лише ті, хто брав участь у нападі на Київщину, Чернігівщину та Сумщину. Однак відпочинок був коротким, адже окупантів одразу відправили воювати на Донбас та Харківщину.

відео дня

Усі резерви, які нібито мали б замінити воюючих російських окупантів, одразу ж кидали у бій, аби мати змогу втримати захоплені позиції.

На Херсонщині командування взводів та рот прямо повідомило кадровим солдатам РФ, що вони перебуватимуть на українській території до кінця, без ротацій та шансів вижити.

читайте такожОкупанти відмовляються йти в "м'ясорубку": командування РФ влаштувало пекло ра**истам-бунтівникам

Слід зазначити, що Росія не має великої кількості людських резервів навіть попри приховану мобілізацію. Там переконані, що проведення ротацій може призвести до падіння всього фронту.

Таке ставлення з боку командування розлютило багатьох окупантів. Вони вже замислюються про те, щоб здатися у полон ЗСУ або вбити власне командування.

З кожним днем від російських офіцерів та ФСБшників все частіше звучать відмови брати участь у війні.

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на саміті ОДКБ у Москві виступив з промовою, у якій заявив про те, що країнам організації нібито загрожує небезпека від Заходу. Мовляв,"відсидітися ні в кого не вийде". Він закликав держави-учасники організації "виступити єдиним фронтом" проти Заходу.

Колишній білоруський високопосадовець-силовик, генеральний секретар організації Станіслав Зась заявив, що організація Договору про колективну безпеку, лідером якої є РФ, не має наміру брати участь у війні Росії проти України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти