Росіяни обстріляли Краматорськ та Харківщину: перші подробиці

2 липня 2022, 23:56
284
Сьогодні, 2 липня, ввечері російські військові обстріляли Краматорськ Донецької області за допомогою РСЗВ Смерч.
Росіяни обстріляли Краматорськ та Харківщину: перші подробиці
Війська РФ обстріляли Краматорськ

Сьогодні, 2 липня, ввечері російські військові обстріляли Краматорськ Донецької області за допомогою РСЗВ Смерч, пише міськрада.

"Вечірній обстріл окупантів по Краматорську. Два снаряди РСЗВ Смерч "не розірвалися, наразі працює вибухотехнічна служба", - сказано в повідомленні міськради.

Також у відомстві зазначають, що за попередньою інформацією в результаті російської атаки ніхто з місцевих жителів не постраждав.

відео дня

Також російські війська 2 липня 2022 року масовано обстріляли населені пункти Харківської області, повідомляє Facebook мера В'ячеслава Задоренко.

За його словами, сьогодні російські війська обстріляли з артилерії і мінометів Дергачі, Безруки, Слатине, Прудянку, Цупівку, Дементіївку, розплідник і російську Лозову. Крім того, завдали авіаударів поблизу Прудянки, били з танків по розпліднику, Руській Лозовій, Дементіївці, Цупівці та Слатиному.

"В результаті ворожих обстрілів протягом доби в Дергачах постраждала одна цивільна особа", - додав Задоренко.

Нагадаємо, в Міноборони показали, як працюють на фронті потужні САУ Panzerhaubitze 2000. Українські військові вже активно застосовують у боротьбі проти російських окупантів такі гаубиці.

Нагадаємо, що українські військові знищили на Донбасі склад боєприпасів російських загарбників. Склад був знищений під окупованою Попасною. Після точного попадання боєприпаси здетонували і стали причиною грандіозного вибуху.

Дивіться онлайн Новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти