Родичі несамовито ридають біля руїн: ракета РФ вбила 10-річну Дашу і її маму

31 липня 2023, 20:33оновлено 31 липня 2023, 21:13
7879
На місце трагедії прибули родичі загиблих. Коли вони дізналися, що Наталії та Даші більше немає серед живих, їх охопив розпач.
загиблі у Кривому Розі
Ракета РФ вбила 10-річну Дашу і її маму / Колаж: Главред, фото: Перший міський, Сергій Лисак

Внаслідок російської ракетної атаки на Кривий Ріг у власній квартирі загинула місцева жителька та її неповнолітня дочка.

Як пише місцеве видання "Перший міський", у результаті терористичного ракетного удару, що стався в Кривому Розі, були виявлені тіла 45-річної Наталії та її 10-річної доньки Даші, які проживали на 8-му поверсі житлового будинку.

Сусіди повідомляють, що на момент трагедії жінка та дівчинка, ймовірно, ще спали.

відео дня

На місце трагедії прибули родичі загиблих. Коли вони дізналися, що Наталії та Даші більше немає серед живих, їх охопив розпач.

"Це свахи моєї донька та онука. Обидві загинули, восьмий поверх", - крізь сльози прокоментувала жінка.

На місце удару по житловому будинку також прибувають діти, які несуть з собою малюнки та розповідають вірші про незламність українців. Вони виявляють свою підтримку та співчуття жертвам терористичного акту, виражаючи своє маленьке, але глибоке відчуття солідарності з тими, хто постраждав внаслідок цієї жахливої події.

Дивіться у нашому телеграм-каналі, як діти підтримують постраждалих:

Родичі несамовито ридають біля руїн: ракета РФ вбила 10-річну Дашу і її маму
Діти несуть малюнки на місце трагедії / скріншот

Росія вдарила по Кривому Рогу

31 липня Росія завдала ракетного удару по Кривому Рогу. Одна ракета влучила до чотириповерхової будівлі навчального закладу. Друга ракета зруйнувала секцію з 4 до 9 поверху житлового будинку.

Мешканці, яким вдалося дивом вижити після удару, згадували, як відчули вибухову хвилю та як їх відкинуло до інших кімнат.

На черговий російський терор відреагував й президент Володимир Зеленський, висловивши співчуття усім, хто втратив рідних і близьких.

Як поінформував голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, станом на 19:00 пошуково-рятувальна операція у Кривому Розі завершена. Внаслідок російського ракетного удару загинули шестеро людей, 75 отримали поранення.

Завтра – 1 серпня – у Кривому Розі оголошено днем жалоби.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти