РФ готує прорив на одному з напрямків: експерт назвав мету окупантів на зиму

16 грудня 2023, 09:46
Виходячи з активізації бойових дій, метою російських окупантів є не захоплення Куп'янська і Куп'янська-Вузлового.
Військові РФ
Експерт назвав пріоритетну мету, що стоїть перед окупантами в зимовий період / Колаж: Главред, фото: МО РФ

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов заявив, що у російських окупантів є пріоритетна мета на зимовий період. Наразі вони відновили атаки на Лимансько-Куп'янському напрямку. Ворог намагається створити ізюмське угруповання.

За словами Снєгірьова, виходячи з активізації бойових дій, метою російських окупантів є не захоплення Куп'янська і Куп'янська-Вузлового.

"За інформацією з місця подій, російські окупанти готуються до прориву в напрямку Ізюма. Російські окупанти намагаються створити ізюмське угруповання типу 2022 року. Завданням якого було нависання над флангами українських військ, зосереджених в Донецькій області, це ключові пункти оборони українських військ в містах Слов'янськ і Краматорськ, тобто це пріоритетна мета, що стоїть перед окупантами в зимовий період", — сказав військовий експерт в ефірі телемарафону.

відео дня

Хто такий Дмитро Снєгирьов

Дмитро Снєгирьов (11 жовтня 1971, Луганськ) – експерт з військових питань, блогер. Історик та юрист. Співголова громадської ініціативи "Права справа".

Як повідомляв Главред, раніше німецьке видання Bild опублікувало статтю, в якій з посиланням на дані розвідки описало військовий план російського диктатора Путіна щодо окупації України до 2026 року. Аналітики американського Інституту вивчення війни проаналізували дані журналістів і оцінили, наскільки господареві Кремля вдасться реалізувати свої загарбницькі цілі.

Тим часом Україна в 2024 році планує новий контрнаступ ЗСУ. США отримали від Києва список побажань щодо озброєнь, куди увійшли винищувачі F-16 і F-18, ударні гелікоптери Black Hawk і Apache, танки Abrams, безпілотники і боєприпаси.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти