РФ готує новий ракетний удар по Україні: Зеленський назвав ймовірні цілі

6 листопада 2022, 21:50
Росія концентрує сили і засоби для можливого повторення масованих ударів, попередив президент.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив про те, що Росія концентрує свої сили для можливого повторення масованих ударів по інфраструктурі.

"Цієї доби окупанти знову застосовували іранські ударні дрони. Є збиті. Але, на жаль, є і попадання. Ми також розуміємо, що держава-терорист концентрує сили і засоби для можливого повторення масованих ударів по нашій інфраструктурі. У тому числі і для цього Росії знадобилися іранські ракети. Готуємося відповідати", - підкреслив він в ході свого відеозвернення.

"Але також, будь ласка, зауважте: все частіше є повідомлення, що в Чорне море на бойове чергування не вийшов жоден носій "Калібрів". Це дуже вагомий результат, забезпечений нашими захисниками", - сказав президент.

За його словами, "чим менше російського Чорноморського флоту, тим безпечніше в Чорному морі. І обов'язково буде такий день, коли ми зможемо відзвітувати, що забезпечили Україні повний захист від російської загрози як на морі, так і в небі".

Ракетний терор РФ

Нагадаємо, в понеділок, 31 жовтня, в столиці України Києві пролунали потужні вибухи. Їх було чутно на правому березі Дніпра. Над містом піднявся дим.

Вранці по всій Україні крім Криму була оголошена масштабна повітряна тривога.

Пізніше в мережі з'явилося відео прольоту однієї з російських ракет, запущених по Україні з півдня.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти