Розстріл ворожими ДРГ багатодітної сім'ї в Києві: несамовиті деталі

3 березня 2022, 09:00
1717
Подружжя з трьома дітьми намагалися покинути столицю, але в дорозі їх по-звірячому розстріляли російські окупанти.
Розстріл ворожими ДРГ багатодітної сім'ї в Києві: несамовиті деталі
Російські загарбники розстріляли багатодітну сім'ю в Києві / OBOZREVATEL

Російські війська невпинно вбивають мирне населення України. У Києві 26 лютого окупанти просто посеред дороги розстріляли автомобіль, в якому їхала багатодітна сім'я. Загинули батьки і середня дочка. Їх поки неможливо поховати. Дивом вдалося вижити 5-річному хлопчикові і 14-річній дівчинці. Зараз вони в лікарні у важкому стані.

Як пише OBOZREVATEL, Антон Кудрін і Світлана Западинська 26 лютого намагалися покинути столицю, але їх жорстоко розстріляли на вулиці Теліги російські окупанти. У машині було троє дітей: 11-річна Поліна загинула на місці разом з батьками, а Соню і Семена встигли доставити в лікарню.

читайте такожУ Пентагоні вважають, що Білорусь не буде направляти свої війська в УкраїнуПоранені діти зараз перебувають в"Охматдиті".

відео дня

"Стан Семена стабільно важкий, у нього набряк головного мозку, рана в районі шиї. Він без свідомості. А Соня прийшла в себе, вона рухає пальчиками на руках і ногах. Їй вже зробили дві або три операції, але належить ще, оскільки в тілі дівчинки ще є кулі, одна з них – у хребті", – розповідає Олександра Западинська.

Дівчинці ймовірно доведеться їхати на лікування за кордон. Поки їй нічого не говорили про загибель батьків, хоч вона і питала.

"Вони зібралися і поїхали. Вони жили на вулиці Бакинській на Сирці. По ній вони спустилися на вулицю Теліги і тут їх машину розстріляли. Хто це був, чому і як-ми так і не знаємо. У нас є відео тільки того, що вже троє вбиті, а двоє дітей у лікарні. Треба дивитися відеокамери, як це сталося. Але поліція зайнята іншим. Намагаються допомогти друзі Антона. Ми навіть не можемо ще поховати загиблих", - додала Олександра.

Секретар Київради Володимир Бондаренко розповів, що машину розстріляли російські диверсанти.

Подружжя було за професією ветеринари. У чоловіка була свій ветеринарна клініка, але потім він перейшов працювати у відому фірму "Ібіс", яка займається зброєю.

"Він дуже любив полювання, вів свій блог, багато розповідав про полювання, зброю, відчував його. А ми зі Свєтою займалися клінікою", - зазначила Олександра.

Загибла Поліна навчалася в школі №24 на Сирці, туди ж ходить Соня. Семен ще в школу не пішов, він відвідував дитячий садок.

читайте такожРосійська армія навмисно атакує цивільні об'єкти в Україні-БайденБажаючі можуть допомогти родині, перерахувавши кошти на карту Олександри Западинської: 4731219618869873.

Нагадаємо, у Генштабі України надали оперативну інформацію на ранок 3 березня. Згідно з даними, окупаційні війська, не досягнувши успіху майже у всіх напрямках, на яких здійснювали просування вперед, знову вдалися до тактики нічних обстрілів житлових кварталів великих міст.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти