У Києві ворожа ДРГ розстріляла сім’ю з трьома дітьми

27 лютого 2022, 08:01
1474
Батьки і одна дитина загинули, двоє дітей перебувають в лікарні.
У Києві ворожа ДРГ розстріляла сім’ю з трьома дітьми
Загинула 4-класниця Поліна/ Facebook Володимир Бондаренко

У Києві диверсійно-розвідувальна група ворога на вулиці Теліги відкрила вогонь по сім’ї з трьома дітьми.

Вижити вдалося лише двом дітям, повідомляє секретар Київради Володимир Бондаренко у Facebook. Він розмістив фото загиблої дівчинки.

"Її звали Поліна. Вона вчилась у 4-му класі школи № 24 Києва. Сьогодні зранку (26 лютого – ред.) на Теліги її та батьків розстріляла російська ДРГ", – написав Бондаренко.

відео дня

Поліна разом з батьками загинули, її сестричка і братик потрапили до медзакладів. Дівчинка зараз перебуває у реанімації КМКЛ № 17, а хлопчик – в Охматдиті.

У Василькові під Києвом триває пожежа на нафтобазі, яка спалахнула після потрапляння снаряду російських військ. Рятувальники не можуть приступити до гасіння вогню, тому що триває бій за аеропорт, який окупанти намагаються захопити. Це загрожує екокатастрофою.

Також повідомлялося, що від початку широкомасштабного вторгнення Росії 24 лютого російськими військами було зроблено "більше 250" пусків ракет по українських об'єктах. Такий підрахунок провели в оборонному секторі США. Зазначається, що більшість запусків проведено балістичними ракетами малої дальності.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти