Ракетний удар РФ по Сергіївці: зросла кількість жертв і поранених

1 липня 2022, 14:58
У зв'язку з трагедією 2 липня оголошено в Одеській області днем жалоби за загиблими
Сергіївка
Наслідки удару РФ по Сергіївці / t.me/odesacityofficial

В результаті ракетного удару в смт Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області загинули 20 людей.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області, серед загиблих 16 людей загинули в результаті попадання ракети в житловий будинок, ще четверо - на базі відпочинку, в тому числі 1 дитина.

"Постраждали 38 осіб (37 осіб – житловий будинок, з них 6 дітей і 1 особа – база відпочинку). Госпіталізовано до лікарні 38 осіб", - підкреслюється в повідомленні.

На місці тривають рятувальні роботи.

На Одещині оголосили жалобу

Зазначимо, що у зв'язку з трагедією, яка сталася в результаті нічного ракетного удару в Білгород-Дністровському районі Одеської області і призвела до загибелі людей, 2 липня оголошено в області днем жалоби за загиблими, повідомляє Одеська міськрада.

"У день жалоби на всій території Одеської області буде приспущений державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій", - сказано в повідомленні на сайті міськради.

Також рекомендовано утриматися від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле - та радіопередач на регіональному та місцевому рівнях.

Нагадаємо, 1 липня російські окупанти завдали ракетного удару по селу Сергіївка в Білгород-Дністровському районі Одеської області. Три ракети потрапили в дев'ятиповерхову будівлю і базу відпочинку.

Через удар зруйнована Зовнішня стіна житлового будинку і перекриття з першого по дев'ятий поверх.

Дивіться онлайн новини Одеси

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти