Під удар потрапив особовий склад і техніка: деталі нічної "бавовни" в Маріуполі

21 грудня 2023, 09:25
Радник мера Маріуполя повідомив, що росіяни намагаються приховати будь-яку інформацію про удар по російським силам в тимчасово окупованому місті.
Під удар потрапив особовий склад і техніка: деталі нічної 'бавовни' в Маріуполі
Деталі нічної "бавовни" в Маріуполі / Колаж Главред, фото: УНІАН

У тимчасово окупованому Маріуполі відбулися сильні вибухи, в результаті яких постраждав особовий склад російської армії та їх техніка. Про це розповів радник мера міста Петро Андрющенко у своєму Телеграмі.

"Вчора завітала кара небесна на територію колишнього Хладокомбінату у Кальміському районі. Де окупант необережно сховав БК та техніку. Як сховав, тепер і не дорахується. Все в мінус", - повідомив він.

Андрющенко також повідомив, що в результаті цих вибухів постраждали 10 окупантів, яких вночі доставили до лікарні в тяжкому стані.

відео дня

"Двічі за тиждень. Приємний рекорд. Просто шикарна доба", - прокоментував Андрющенко.

Радник мера міста підкреслив, що це лише початок. У той же час, за словами Андрющенка, російські окупанти активно видаляють повідомлення у чатах телеграм-каналів, щоб приховати правду від людей.

"Ну-ну. Швидкі теж сховаєте?", – риторично запитав він.

Війна Росії проти України - останні новини

Російські окупаційні сили розпочали активні наступальні дії на східному напрямку фронту. Ворожі ротно-тактичні групи намагаються провести наступ по всій лінії фронту. Як повідомив офіцер ЗСУ Микола Мельник, наразі немає підстав для виведення українських сил з Авдіївки.

У ніч на 21 грудня росіяни здійснили атаку на Україну за допомогою ударних безпілотників "Шахед". Загальна кількість запущених росіянами дронів склала 35, і з них сили протиповітряної оборони знищили 34.

Сили оборони України провели контратаку в районі Авдіївки. Про це йдеться у свіжому звіті аналітиків Інституту вивчення війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти