Під Куп'янськом ЗСУ відкинули окупантів і закріплюються на нових позиціях

23 жовтня 2023, 14:48
542
На Куп'янському напрямку прийняті рішення для посилення маневреної оборони ЗСУ.
всу
ЗСУ дають відсіч ворогові під Куп'янськом / Колаж: Главред, Фото: Facebook / brigade128

За добу на Лимансько-Куп'янському українські воїни відбили 20 атак, зокрема в районі Синьківки, Іванівки, Серебрянського лісництва, Спірного.

При цьому ворог завдав 13 авіаударів за минулу добу. Це на 10 авіаударів більше, ніж позавчора, зазначив начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ Володимир Фітьо, повідомляє Армія Inform.

У сухопутних військах підкреслили, що українські воїни на цьому напрямку не тільки обороняються, а й при будь-якій можливості намагаються поліпшити свої позиції і відкинути ворога від лінії зіткнення.

відео дня

При цьому під час відвідування командувачем Сухопутними військами ЗСУ Олександром Сирським Куп'янського напрямку були прийняті певні рішення для посилення маневреної оборони.

"Буквально позавчора генерал-полковник Олександр Сирський відвідав позиції українських військових на Куп'янському напрямку. Ми знаємо, що на цьому напрямку ворог пробує атакувати наші позиції, у нього нічого не виходить. Але командувач Східного угруповання військ безпосередньо з командирами бригад і підрозділів на цьому напрямку обговорив поточну ситуацію, були дані певні розпорядження, прийняті рішення для посилення нашої маневреної оборони", - додав Фітьо.

Ситуація на фронті

Раніше повідомлялося, що ворог кидає на прорив потужні резерви: РФ націлилася на захоплення двох міст. Російський наступ на Авдіївку може триватиме довго, попередив Іван Тимочко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що під загрозою велике місто на Харківщині: РФ пішла на прорив оборони ЗСУ. На Лимансько-Куп'янському напрямку ситуація напружена, попередив Володимир Фітьо.

Раніше окупанти відновили масовані атаки по Авдіївці . Ворог завдає ударів по школах і позиціях українських військових. Стрілецькі бої чути цілодобово. окупанти готують з усього, що у них є, повідомив мер Авдіївки.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти