Окупанти вбили ракетою в Херсоні трьох людей: влучили в зупинку і магазин

9 березня 2023, 13:20
Загинули двоє людей, які чекали громадський транспорт на зупинці, і працівниця магазину, у який влучили уламки.
Обстрел Херсона 9 марта
Окупанти вбили ракетою в Херсоні трьох людей/ Telegram Андрій Єрмак

Російські загарбники в четвер, 9 березня, обстріляли Херсон. Внаслідок цього загинули троє людей, ще щонайменше двоє отримали поранення.

Про обстріл повідомив у Telegram голова Офісу президента Андрій Єрмак. Він зазначає, що окупанти влучили, зокрема, і в зупинку, де люди чекали громадський транспорт.

"Російські терористи зранку обстріляли Херсон. Влучили, у тому числі, в зупинку громадського транспорту. Внаслідок обстрілу загинуло 3 осіб", – написав Єрмак.

У Херсонській ОВА повідомили, що ворожий снаряд відібрав життя двох людей на зупинці і ще однієї жінки – у магазині. Відомо, що це була співробітниця закладу.

"На місці згарища кілька хвилин тому була зупинка громадського транспорту... Російський снаряд відібрав життя двох людей, що стояли на зупинці. Уламки боєприпасу влучили й у крамницю – у приміщенні загинула жінка", – йдеться у повідомленні.

Також Офіс генпрокурора повідомив про щонайменше двох поранених внаслідок ранкового обстрілу Херсона.

Обстрел Херсона
Обстріл Херсона окупантами/ Telegram Андрій Єрмак
Обстрел Херсона
Обстріл Херсона окупантами/ Telegram Андрій Єрмак

Масована ракетна атака по Україні 9 березня

Країна-агресорка Росія масово атакувала Україну ракетами у ніч на четвер, 9 березня. У Києві та 12 областях України під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Подекуди вибухи були пов’язані з роботою протиповітряної оборони, проте в багатьох областях та Києві були "прильоти".

У столиці через масовий ракетний удар без світла тимчасово залишилися приблизно 15% киян, 40% – поки що без опалення.

Внаслідок ракетної атаки уже відомо про шістьох загиблих. П’ятеро людей загинули під завалами власного будинку на Львівщині, ще одна людина – у Дніпропетровській області. Також є постраждалі і руйнування.

У Повітряних силах ЗСУ розповіли, що російські загарбники під час масового ракетного удару в ніч на 9 березня випустили по Україні 81 ракету різного типу. Зокрема, були випущені по шість ракет X-22 та Х-47 "Кинджал", які Україна не може збивати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти