Окупанти кинули своїх моряків помирати в морі: деталі потужного удару ЗСУ на Зміїному

19 травня 2022, 18:25
В результаті точного удару Збройних сил України були знищені катери загарбників, а також ангар, де вони переховувалися.
Острів Зміїний
Окупантів "покришили" біля острова Зміїний / Фото УНІАН

У Санкт-Петербурзі закопали російського окупанта - моряка Олексія Федорова, який був ліквідований, беручи участь у захопленні українського острова Зміїний в Чорному морі.

Як пише видання Фонтанка, в результаті точного удару Збройних сил України були знищені катери загарбників, а також ангар, де вони переховувалися.

Підкреслюється, що 24-річний ра**ист Федоров служив у лавах ВМФ Росії медиком. А відплата за участь у вторгненні в Україну його наздогнала під час того, як він перебував на військовому катері, який патрулював зону навколо острова Зміїний.

За словами брата знищеного загарбника, в катер потрапила українська ракета, а після того, як підійшов другий катер - він теж був підбитий.

"Їх розкидало по морю, на рятувальних плотах", - заявив брат загиблого. Моряка поховали на Смоленському кладовищі Санкт-Петербурга, поруч з батьком.

Звернемо увагу, що датою смерті Олексія офіційно значиться 7 травня, але на могильному хресті було вказано 9 травня. За словами товаришів по службі, в морі на рятувальних плотах група провела дві доби. Олексій помер о 10 ранку 9 травня.

Дивіться онлайн новини Одеси

читайте також"Наздогнала карма": на зміїному ЗСУ знищили розвідників-зрадників з Севастополя

Нагадаємо, раніше російські строковики, які потрапили в полон в Україні, заявили, що військове начальство обманом кинуло їх у війну, а Росія вчинила злочин за примхою Володимира Путіна.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти