Окупаційні війська не досягли успішного просування - зведення Генштабу ЗСУ на вечір 6 березня

6 березня 2022, 20:26
Армія РФ продовжує наносити ракетно-бомбові удари по об'єктах цивільної транспортної інфраструктури, обстрілювати і вбивати мирне населення.
Окупаційні війська не досягли успішного просування - зведення Генштабу ЗСУ на вечір 6 березня
Горить техніка РФ

На одинадцяту добу повномасштабної війни Росії проти України окупаційні війська не досягли успішного просування підрозділів. В порушення міжнародного гуманітарного права вони продовжують наносити ракетно-бомбові удари по об'єктах цивільної транспортної інфраструктури, обстрілювати і вбивати мирне населення.

Як йдеться в оперативному зведенні Генштабу ЗСУ станом на 18: 00 6 березня, в населеному пункті Липці (Харківська область) загарбники забирали телефони місцевих жителів, змушують одягати білі та червоні пов'язки на руку, а на будівлях вивішувати білі ганчірки.

Близько 14 години противником було завдано масованого ракетного удару по аеропорту "Вінниця", протягом дня не припиняються обстріли Маріуполя, Ірпеня та інших українських міст і сіл.

відео дня

У зв'язку зі значними втратами, які зазнали окупанти з початку війни, з метою залучення добровольців, в Краснодарському краї розпочато приховану мобілізацію, збільшено поширення пропагандистських матеріалів щодо "звірств неофашистів і необхідність знищення фашизму" (дані уточнюються).

читайте такожРосія планує обстріляти житлові квартали своїх міст-РНБОНагадаємо, над Харковом збили ворожий бомбардувальник, однак українська розвідка повідомляє про ймовірну висадку російського десанту.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти