Пішла на пасовище: під Вінницею другу добу шукають неповнолітню

19 липня 2020, 20:48
До пошуків вже приєдналися бійці Нацгвардії.
Нацгвардія, шеврон
До пошуків залучили Нацгвардію / azov.press

У Вінницькій області розгорнули масштабні пошуки 17-річної дівчини, яка пішла на пасовище, а потім безслідно зникла.

"За наявною у поліції інформацією, неповнолітня пасла худобу на околиці села Олександрівка разом з мамою і близько 16 години пішла за водою і зникла. У поліцію мама зниклої звернулася близько 2:00 ночі. До того часу дівчину шукала сама з допомогою місцевих жителів", - йдеться в повідомленні поліції Вінницької області.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Остроглядова, для пошуків вже залучена Нацгвардія і задіяні всі розшукові та оперативні можливості.

відео дня
Пішла на пасовище: під Вінницею другу добу шукають неповнолітню
/ Фото: прес-служба поліції

"Особовий склад поліції Вінницького районного відділення поліції і суміжних районів притягнутий до прочісування територій. Поліції допомагають бійці Національної гвардії України, рятувальники, місцева громада. Перевіряються водойми, колодязі, лісові масиви, проводиться подвірний обхід та опитування місцевих жителів", - додали в поліції.

Правоохоронці оприлюднили прикмети дівчини: зріст приблизно 155-165 см, худорлявої статури, волосся темно-русяве, заплетене в косу до плечей. Була одягнена в рожеву футболку, картату спідницю, фіолетові калоші, жовту хустку з квітковим візерунком.

Нагадаємо, чемпіонка світу з фігурного катання серед юніорів Катерина Александровська випала з вікна шостого поверху і загинула. Вона залишила передсмертну записку.

Як раніше повідомлялося, в Одеській області померла учасниця марафону Odessa Ultra-Trial Kuyalnik Катерина Катющева, яка раптово зникла під час змагань на території Куяльницького лиману і не виходила на зв'язок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти