"Не можете літати – не зможете і їздити": УЗ закликала Європу й Азію зупинити поїзди до РФ

28 лютого 2022, 14:04
Відповідне звернення розіслали до адміністрацій усіх залізниць.
'Не можете літати – не зможете і їздити': УЗ закликала Європу й Азію зупинити поїзди до РФ
УЗ закликала Європу й Азію зупинити поїзди до РФ/ Укрзалізниця

Укрзалізниця звернулася із закликом до усіх країн Європи та Азії, щоб ті припинили залізничні перевезення з Російською Федерацією.

У компанії зазначають, що відповідне звернення розіслали до адміністрацій усіх залізниць, які здійснюють перевезення на територію країни-окупанта і з її території.

"Росіянине, ти вже не можеш нікуди літати, а тепер ти не зможеш нікуди і їздити. Закликаємо залізничні адміністрації всіх країн, які межують з рф, припинити вантажне та пасажирське залізничне сполучення з цією країною", – йдеться у повідомленні.

відео дня

Також в Укрзалізниця закликали припинити будь-яку взаємодію систем і виключити РЖД з усіх міжнародних організацій.

В українській компанії також звернулися і до працівників російської залізниці й закликали їх припинити допомагати у підвезенні солдатів та важкої техніки до України.

"Провідник, складач поїздів, диспетчер, машиніст РЖД, який виконує злочинні накази та везе танки, воєнну техніку та окупантів до коридорів України, ти більше ніколи не будеш мати почесне звання ЗАЛІЗНИЧНИК — ти ВБИВЦЯ. Своїми діями ти вбиваєш мирне населення та чиниш геноцид над українським народом", – наголосили в Укрзалізниці.

Українські залізничники уже п’ятий день працюють у посиленому режимі, і під звуки вибухів снарядів та пострілів, не спавши цілими днями вивозять мирне населення з-під обстрілів, зазначили у компанії.

"Ми працюємо так уже п’ятий день і далі будемо працювати, допоки не переможемо! Українські залізничники мають залізні нерви і не тільки… А ти, росія, дірява, як твої вагони!", – підсумували в Укрзалізниці.

Раніше повідомлялося, що Україна знищила всі залізничні переходи на кордоні з Російською Федерацією. 26 лютого українські війська підірвали залізничні вузли, що зв'язують українську залізницю з РЖД. Це було зроблено для того, щоб заблокувати РЖД можливість доставки техніки та особового складу армії РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти