Названі терміни появи вакцини від Омікрона

17 січня 2022, 15:26
Створенням препарату займається компанія Pfizer.
вакцинація
Вакцина буде готова в березні / УНІАН

Генеральний директор Pfizer Альберт Бурла в понеділок, 17 січня, назвав терміни готовності вакцини проти штаму Омікрон. За його словами, вона буде готова до весни.

"Ця вакцина буде готова в березні", - сказав Бурла в ефірі телеканалу CNBC.

Також він розповів, що виробничий процес вже стартував. Він підкреслив, що препарат буде ефективним як проти Омікрону, так і проти інших штамів коронавірусу.

Крім цього, над виробництвом вакцини від Омікрона працює і Moderna. За словами гендиректора Стефана Банселя в ефірі телеканалу CNBC, це буде спеціальна бустерна доза проти Омікрона.

"Ми ведемо обговорення з провідними представниками сфери охорони здоров'я по всьому світу, щоб вирішити, що є найкращою стратегією для потенційної бустерної дози до осені 2022 року. Обговорення ведуться щодня. Ми хочемо підготувати продукт в кращому вигляді до осені 2022 року", - сказав він.

читайте також"До 40 тис. випадків на добу": лікар озвучив тривожний прогноз щодо нового спалаху коронавірусуНагадаємо, львівський лікар Тарас Жиравецький склав прогноз щодо спалаху Дельтакрону в Україні. За його словами, цей варіант коронавірусу спровокує 200 тисяч випадків захворювання на добу. І кожен 20-й українець буде переносити його вкрай важко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти