Знайшли мертвим у будинку: ЗМІ розповіли про загадкову смерть відомого дипломата в Києві

16 жовтня 2021, 20:36
Спочатку йшлося про вбивство з ознаками насильницької смерті. Але вже потім, в офіційному зведенні, поліція повідомила, що стався нещасний випадок.
Знайшли мертвим у будинку: ЗМІ розповіли про загадкову смерть відомого дипломата в Києві
У Києві на Осокорках знайшли метрвим дипломата / скріншот

У суботу, 16 жовтня, в поліцію Києва зателефонувала жінка і повідомила, що в будинку на вулиці Садовій виявила тіло чоловіка без ознак життя.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Олександр П'ятниковський, правоохоронці опитали сусідів і працівницю, яка допомагала чоловікові по будинку, повідомляти Відділ комунікації поліції Києва.

"Попередньо з'ясовано, що 60-річний чоловік впав зі сходів у власному будинку, де проживав один. Потім встав і попрямував до кімнати на другому поверсі, де вже без ознак життя виявила його домробітниця. Згідно з висновком судово-медичного експерта, смерть настала в результаті закритої черепно-мозкової травми", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок"). Досудове розслідування триває.

Що відомо про загиблого і причини смерті

Як уточнює ТСН, загиблим виявився дипломат. Спочатку йшлося про вбивство з ознаками насильницької смерті. Але вже потім, в офіційному зведенні, поліція повідомила, що стався нещасний випадок. Ім'я загиблого правоохоронці не розголошують.

Вже мертвим власника будинку на столичних Осокорках виявила домробітниця, яка прийшла прибирати будинок.

"Сьогодні вранці приходить сусідка моя з крайнього будиночка і каже:" Трохимич, ти знаєш що? Вбили", - розповідає сусід.

Каже, сусід був не надто товариський, хоч на дачі останнім часом жив постійно. Напередодні сусіди його не бачили. Ніякого шуму вночі не чули.

"Я погано сплю. Десь о 11 прокинувся — нічого, о 3 годині ночі прокинувся — і нічого не чув. Я з ним не зустрічався, в обличчя його не знаю. Я знав батька добре, він дипломат був. З Сином я не знайомий, він був також десь дипломатом, в балтійській державі", - розповідає сусід Василь Гордієнко.

читайте такожУ Києві п'яний водій вантажівки збив двох людей: постраждав відомий історик, його друг загинув

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Києві померла модель і світська левиця Олена Вовк. Жінка померла на 74-му році життя.

Нещодавно вона потрапила в лікарню, а потім її перевели в реанімацію. 16 жовтня її серце зупинилося.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти