"Нас використовували не за призначенням": росіяни-добровольці раптово передумали вбивати українців

14 травня 2022, 14:00оновлено 14 травня 2022, 22:13
Вони хотіли брати участь у "спецоперації", але їх просто "кинули".
'Нас використовували не за призначенням': росіяни-добровольці раптово передумали вбивати українців
Росіяни-добровольці раптово передумали вбивати українців / скріншот

"Браві" росіяни-добровольці приїхали вбивати українців, але, потрапивши на передову, втекли назад в РФ.

На опублікованому в мережі відео вони зізнаються, що самі вирішили взяти участь в "спецоперацію", але, потрапивши на передову, різко передумали.

"По прибуттю на територію" Луганської республіки " місцеве управління використовувало особовий склад не за призначенням - без відповідної підготовки відправляли на лінію фронту. Без будь-якої взаємодії з "збройними силами ЛНР". На даний момент ми повернулися на територію РФ. Допомоги від керівництва ніякої немає, люди живуть в різних регіонах (РФ-ред.)", - заявив голос за кадром.

відео дня

Як виявилося, воювати в Україну вони їхали з Владивостока, Мурманська, Сахаліну і навіть Курильських островів. Тепер росіяни не можуть потрапити додому - їх просто кинули.

Нагадаємо, напередодні 9 травня у російському місті Череповець спалили ще один військовий комісаріат. Будівлю закидали коктейлями Молотова. Український журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що це вже сьомий військкомат, який горить на території Російської Федерації з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Також ми розповідали, що служба безпеки України оприлюднити аудіозапис розмови російських військових, в якому один з окупантів розповідає, що все більше військових РФ починають бунтувати і відмовляються йти на війну в Україну.

Дивіться Новини Донбасу онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти