На Волині чоловіка на 4 роки відправили до в'язниці за крадіжку пляшки горілки

18 січня 2022, 12:00
У скоєному він зізнався.
На Волині чоловіка на 4 роки відправили до в'язниці  за крадіжку пляшки горілки
На Волині чоловіка отримав тюремний термін за крадіжку / УНІАН

У Волинській області чоловік отримав тюремний термін за крадіжку пляшки горілки з магазину. Його засудили до 4 років та 3 місяців ув'язнення.

Таке рішення ухвалив Маневицький райсуд Волинської області. Вирок був опублікований 13 січня в єдиному державному реєстрі судових рішень

Згідно з матеріалами справи, раніше чоловік був судимий. 26 січня він вкрав з магазину в селищі Маневичі пляшку горілки, вартістю 64,17 грн, яку сховав у штанях. Коли крадіжку помітили продавці, чоловік відмовився оплачувати товар і зник.

відео дня

Під час засідання суду він свою провину визнав і розкаявся. Чоловік зазначив, що був п'яний і попросив не карати його суворо.

читайте також"Книжковий вирок": суд Одеси відправив молодого злодія читати Франка і ТолстогоСуд врахував каяття та відшкодування вартості вкраденого товару, однак кваліфікував злочин як "тяжкий, вчинений повторно". Раніше чоловік відбував покарання також за грабіж і був звільнений умовно-достроково.

Чоловіка визнали винним за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу і засудили до 4 років і 3 місяців в'язниці.

Раніше повідомлялося, що Малиновський районний суд Одеси здивував своїм рішенням. Інстанція засудила обвинуваченого у побитті людини до прочитання дитячого роману Елінор Портер Полліанна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти