На Київщині чоловік побив сусідку через гній

21 лютого 2022, 16:28
160
Тепер він повинен заплатити потерпілій 3 тис. грн моральної компенсації.
молоток, суд
Чоловік повинен виплатити моральну компенсацію / pixabay

У Київській області чоловік жорстоко побив сусідку. Він подумав, що вона змастила його паркан коров'ячим гноєм.

Як йдеться у вироку Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області, чоловік вдарив кулаком свою сусідку, а на суді розповів, що раніше дружив з цією сім'єю, повідомляє ТСН.

Стосунки між сусідами зіпсувалися в останні три роки. А в серпні 2021 року, За словами підозрюваного, потерпіла і її чоловік нібито закидали його двір і паркан коров'ячим гноєм, через що він посварився з жінкою і, як розповів, не бив потерпілої.

відео дня

Жінка в свою чергу зазначила, що з сусідом вона конфліктує через те, що він пасе своїх корів біля її двору і не прибирає за ними. Тому вони" повернули " під паркан підозрюваного гній, яке залишили Його ж корови. Після чого той побив її.

Потерпіла зажадала від підозрюваного 30 тис. грн моральної компенсації.

Суд визнав чоловіка винним за частиною 1 статті 126 КК України та оштрафував на 680 грн. Крім того, він повинен заплатити потерпілій 3 тис. грн моральної компенсації.

Раніше у Львівській області в Стрийському районі 22-річний чоловік спочатку побив, а потім зарізавши свого 66-річного батька. Конфлікт, який закінчився трагічно, спалахнув між батьком і сином під час розпивання спиртного.

Також у Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти