На Донеччині оголосили термінову евакуацію: в ОВА попередили про небезпеку

24 січня 2024, 16:53
У частині прифронтових громад Волноваського, Покровського, Краматорського і Бахмутського районів примусова евакуація триває ще від квітня минулого року.
На Донеччині оголосили термінову евакуацію: в ОВА попередили про небезпеку
На Донеччині оголосили термінову евакуацію / колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, скріншот: deepstatemap

Очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін заявив, що в області оголосили примусову евакуацію дітей в окремих населених пунктах Мар’їнської та Очеретинської громад.

Рішення ухвалили 24 січня на засіданні обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"На жаль, не всі дорослі усвідомлюють свою відповідальність за життя і здоров’я власних дітей - і багато хто досі залишається на територіях, поблизу яких точаться активні бойові дії. Сьогодні ми ухвалили рішення розпочати евакуацію в окремих населених пунктах Мар’їнської та Очеретинської громад - зараз там досі перебувають 72 дитини", - йдеться у повідомленні Філашкіна у Telegram.

відео дня

Він також нагадав, що у частині прифронтових громад Волноваського, Покровського, Краматорського і Бахмутського районів примусова евакуація триває ще від квітня минулого року.

Ситуація на Донеччині: що відомо

Нагадаємо, що окупанти накопичують великі резерви у Донецьку та готуються до нового наступу на Авдіївку. Росіяни значно послабили свої наступальні дії на Авдіївському напрямку тоді, коли вдарили морози й намагаються компенсувати це зараз.

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов назвав ключову ціль росіян на Донеччині. Основною метою росіян є встановлення контролю над містами Слов'янськ і Краматорськ. Ворог намагається завоювати Часів Яр.

ЗСУ вдарили по окупантам та просунулись на Донеччині. Аналітики Інституту вивчення війни заявили, що геолокаційні кадри показують, що українські сили просунулися на південь від Спірного.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти