На Чернігівщині дорожники завершили зведення тимчасової переправи через р. Снов – ОП

5 травня 2022, 14:30оновлено 5 травня 2022, 15:04
На Чернігівщині дорожники завершили зведення тимчасової переправи через р. Снов – ОП

У Чернігівській області відкрито проїзд тимчасовим мостом, що проходить через річку Снов. Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За його словами, штучну споруду додатково укріпили для убезпечення дороги від весняної повені.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Чернігівській області, об’їзд зруйнованого мосту через р. Снов на трасі Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем'яч був відновлений на минулому тижні.

відео дня

Зазначається, що наразі рух транспорту проводиться через старий міст, який з 2000 року був закритий для проїзду. Після проведення ремонтних робіт він витримує навантаження у 18 тонн.

"Просимо водіїв враховувати наявні обмеження, бо недотримання вагових норм загрожує руйнацією тимчасового об'їзду та порушенням логістики між районами. Для транспорту вагою понад 18 тонн є маршрут через Городню та Сновськ", – додали в дорожній службі.

Тимошенко також розповів і про перебіг робіт на мосту у селі Хвилівка. Там вже проведено демонтаж бордюрів, облаштування з’їзду та плит.

"Дорожники здійснюють ямковий ремонт основних автошляхів регіону. Продовжується розмінування територій за заявками фізичних та юридичних осіб", – інформує заступник керівника ОП.

Нагадаємо, раніше Тимошенко розповів, що на відновлення інфраструктури у звільнених областях України з резервного фонду наразі виділено один мільярд гривень. З них на потреби Чернігівської області виділено 250 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти