"Ми їхали пофотографуватися": окупант оригінально виправдався, як потрапив на війну

20 серпня 2022, 12:22оновлено 20 серпня 2022, 13:03
379
Загарбник, який потрапив у полон до українських військових, почав розповідати, що його нібито обманом заманили на війну проти України.
'Ми їхали пофотографуватися': окупант оригінально виправдався, як потрапив на війну
Окупант оригінально виправдався, як потрапив на війну – сказав, що їхали фотографуватися/ скрін

Окупант Ярослав Нещенко, який родом зі Свердловська на Луганщині, потрапив у полон до воїнів ЗСУ і почав розповідати, нібито його заманили на фронт обманом.

За його словами, їх нібито повезли на навчання, щоб пофотографуватися, а натомість він опинився на полі бою. Про це загарбник розповів в інтерв'ю журналісту Володимиру Золкіну.

Загарбник розповідає, що він прийшов у військовий комісаріат, тому що йому раніше вручили повістку. З собою він взяв речі першої необхідності, але на війну нібито не збирався їхати.

відео дня

Він стверджує, що їх повезли на "навчання", щоб нібито пофотографувати, як вони тренуються. Проте в кінці кінців вони опинилися на фронті.

"Нам сказали – поїдемо сфотографуємося, і все. Ну, ось фотосесія, типу навчання там…", – зазначає окупант.

Також полонений розповів, що чоловіків, яких "мобілізують" з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, російське командування сприймає як гарматне м'ясо. Вони масово гинуть на фронті. А якщо хтось потрапляє в полон і їх повертають назад, то командири їх швидко знову кидають у бій.

Раніше повідомлялося, що Збройні сили України ліквідували на фронті окупанта з Чувашії Сергія Станового. У червні він знявся у пропагандистському ролику, де вихвалявся бажанням їхати на війну в Україну і закликав росіян приєднуватися і воювати. Але сам не протримався на фронті і місяця.

Нагадаємо, раніше українські військові ліквідували на фронті ще одного майора російських окупантів – Руслана Кононовича. Він народився у місті Чебаркуль Челябінської області РФ. Після загибелі в Україні його тіло повезли до цього міста.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти