Потужні зливи, урагани, повалені дерева: Хмельницький, Вінниця та Буковина потрапили під удар негоди

18 серпня 2021, 12:05оновлено 18 серпня 2021, 14:05
У Хмельницькому через серйозні опади затопило центр міста.
Потужні зливи, урагани, повалені дерева: Хмельницький, Вінниця та Буковина потрапили під удар негоди
У Хмельницькому річки потекли вулицями і дворами / Скріншот Teelgram-канал Хмельницький Live

Негода принесла масу неприємностей жителям Хмельницького, Вінниці та Буковини. Зливи, град і шквали, що обрушилися на Хмельницький, призвели до того, що центр міста затопило. У Вінниці буревій звалив десятки дерев, одне з яких ледь не вбило жінку. Найсильніші вітряні пориви були і на Буковині, де сотні повалених дерев перекрили дорожні шляхи.

У сюжеті ТСН. Ранок мова йде про те, що град і шквальний вітер обрушилися на Хмельницький ввечері, 17 серпня. Дерева падали на електричні дроти, великі потоки води хлинули у двори. Зливова каналізація міста не витримали тиску, в результаті чого центр затопило.

Відео розміщували в Мережі

Буревій у Вінниці зніс десятки дерев. Одне з них ледь не вбило літню пенсіонерку: жінка поливала квіти, коли на неї звалилася стара вишня. Її госпіталізували з переломом ноги. Дерева падали і на припарковані автомобілі.

Крім того, найсильніший буревій захлеснув і Буковину. Місцеві жителі розповіли про сотні повалених дерев. Вони падали переважно на автомобільних дорогах, в результаті чого ускладнилися умови проїзду між населеними пунктами.

Нагадаємо, місцеві жителі раніше повідомили, що у Чернівецькій області пронісся потужний буревій, що супроводжувався грозою, зливою і шквалами. Десятки населених пунктів залишилися без світла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти