Мінінфраструктури оголосило про старт масштабного ремонту траси Київ – Одеса у Черкаській області

15 грудня 2021, 15:22
Міністерство інфраструктури України завершило всі необхідні процедури для того, щоб почати наступний етап оновлення траси М-05 Київ-Одеса.
Мінінфраструктури оголосило про старт масштабного ремонту траси Київ – Одеса у Черкаській області

Йдеться про капітальний ремонт трьох ділянок у Черкаській області загальною протяжністю 85 кілометрів. Трасу ремонтують за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це йдеться у повідомленні на офіційній Facebook-сторінці Мінінфраструктури.

Ремонтні роботи проведуть за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку в рамках спільного з Україною проєкту.

відео дня

"У рамках кредитних угод з ЄБРР та ЄІБ йдеться про оновлення близько 300 км дороги в Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях. Це дозволить забезпечити якісне покриття на всій протяжності одного з найважливіших для України маршрутів. Завершити роботи на 85-ти кілометровій ділянці плануємо вже за 2 роки", - сказав міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

Підрядника визначать після проведення тендеру через Портал електронних закупівель клієнта ЄБРР (ECEPP). Компанії можуть подавати пропозиції до 8 лютого 2022 року.

Минулого року дорожники завершили роботи на 25 км траси М-05 у Київській та Черкаській областях.

Нагадаємо, загалом у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" з 2019 року і до кінця 2021-го планують оновити 13 тис. км доріг по всій Україні. А в планах до кінця 2024 року – зробити 24 тис. км.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти