Мріяв захопити Казахстан після України: ЗСУ відправили на "концерт Кобзона" нахабного окупанта

22 липня 2022, 10:35
Українські воїни ліквідували чергового "визволителя" з Курганської області. Колишній охоронець мріяв про захоплення Казахстану "після України".
ВСУ, окупанти
ЗСУ відправили на "концерт Кобзона" чергового окупанта / УНІАН, Анатолій Штефан

Бійці ЗСУ знищили Євгенія Сидорова - російського окупанта з Курганської області, який мріяв після України йти "завойовувати Казахстан". Про це повідомив полковник ЗСУ і блогер Анатолій Штефан ("Штірліц").

За його даними, 43-річний окупант був убитий ВСУ всього лише через місяць після підписання контракту. Штефан також опублікував фото знищеного окупанта і скрін його коментаря про мрії захопити Казахстан.

"Після України ми повернемо Північний Казахстан, а точніше Південний Сибір, назад нам до складу Росії", ‒ писав Сидоров. І це виглядає особливо іронічно на тлі того, що він закінчив всього лише середню школу, а потім, після служби кулеметником в армії, працював охоронцем.

відео дня

За версією окупантів-чиновників, Сидоров "присвятив життя служінню Батьківщині, мужньо стояв на її захисті, з честю забезпечував недоторканність її інтересів і до кінця залишався вірним військовому обов'язку". Але 9 липня його остаточно ліквідували українські бійці.

Мріяв захопити Казахстан після України: ЗСУ відправили на 'концерт Кобзона' нахабного окупанта

читайте такожВ Україні ліквідували російського полковника, який командував бригадою морпіхів ЧФ РФ

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що вже на другий день повномасштабного вторгнення Росії в Україну – 25 лютого 2022 року - під Києвом ЗСУ ліквідували полковника поліції Ігоря Мурзіна. Однак в РФ тіло замкомандира Кузбаського спецзагону швидкого реагування (СОБР) окупанти відправили більше ніж через чотири місяці.

Крім того, Збройними силами України був ліквідовано гвардії полковник військ РФ Сергій Кенс. Журналіст Роман Цимбалюк писав, що Кенс загинув у результаті удару по пунктах управління і складам ЗС РФ в Херсонській області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти