Мама 8-річної моделі зробила заяву через гучний скандал

16 березня 2021, 22:02
Скандал з відносинами малолітніх блогерів набирає обертів.
Мама 8-річної моделі зробила заяву через гучний скандал
Скандал з "романом" дітей в Україні / Instagram Паша Пай

Мама восьмирічної дівчинки Мілани Маханець, яка почала зустрічатися з 13-річним блогером Пашею Пай, прокоментувала гучний скандал через гру дітей у "роман", з публікаціями відвертих фото і відео в соцмережах.

Як розповіла Дарина Маханець Сьогодні, вона вже дала свідчення поліції в Ірпені.

За її словами, діти разом не живуть, хоча дівчинка раніше розповідала у своєму акаунті в Instagram, що вирушила ночувати до свого обранця.

"Багато користувачів Інтернету стали щосили обговорювати заяву дитини і порахували, що Мілана нібито живе разом з 13-річним хлопчиком окремо від батьків. Це дуже спотворена інформація. Дитина у своєму stories зазначила, що вона їде на ночівлю до Паші. Це був сімейний візит. Тобто, я разом з Міланою приїхали в гості до сім'ї, з якою ми дружимо. Не вона кудись переїхала, а ми разом з нею поїхали", - пояснила жінка.

Вона також заявила, що захищає свою дочку, у якої півмільйона підписників, від потоку скандалу і різних негативних коментарів в мережі.

"Вона не розуміє цієї агресії, я не даю їй доступу до цієї інформації. Всім недоброзичливцям я б порадила ніколи нічого не говорити про людей, яких вони не знають", - розповіла Дарина.

Жінка заявила, що готує доньку до кар'єри моделі, а зараз дівчинка "активно займається блогерством".

читайте такожСкандальний дитячий роман: дідусем 8-річної моделі виявився топ-чиновник

"Що стосується Мілани, то ми сподіваємося на її розвиток саме в модельній сфері... Вона - блогер-мільйонник, займається моделлінгом. До її життя є великий інтерес", - каже Дарина.

Мама 8-річної моделі також звернулася до "хейтерів" в мережі з попередженням про намір звернутися в кіберполіцію для того, щоб "були вжиті заходи щодо тих, хто публікував негативну і непідтверджену інформацію".

"Мені є що відповісти недоброзичливцям. Наприклад, сьогодні ми дали свідчення поліції в Ірпені. Свою позицію ми будемо відстоювати і далі. Доведемо, що нічого незаконного не скоєно", - підкреслює мама Мілани.

Дарина домагатиметься того, щоб справу було закрито на досудовому етапі.

Як розповів Уповноважений з прав дитини Микола Кулеба, сьогодні поліція Київської області допитала батьків дівчинки Мілани, та її друга Паші.

читайте такожВлада відреагувала на роман 8-річної дівчинки і 13-річного блогера

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 статті 301 КК України "ввезення, виготовлення та розповсюдження порнографічних предметів". Такі відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Також правоохоронці поінформували, що за словами матері діти познайомилися на зустрічі з підписниками дівчинки і таким чином вирішили просувати свої соціальні мережі. Діти дружать, а фото - постановочні.

Мілана Маханець і Паша Пай - про що раніше повідомляв Главред:

  • 8-річна Мілана Маханець і 13-річний Паша Пай публікують в соціальних мережах знімки, на яких демонструють обійми і поцілунки. Раніше сама дівчинка підтвердила в соцмережі, що вони почали зустрічатися і нібито "сплять разом".
  • Мати дівчинки Дарина Маханець повністю підтримує дочку. Вона каже, що дітей ніхто не змушував зображувати відносини і у них дійсно любов.
  • Уповноважений з прав дитини Микола Кулеба припустив, що за відносинами восьмирічної Українки Мілани та її коханого, 13-річного блогера Паші, може стояти серйозний бізнес - хтось заробляє гроші на цій скандальної історії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти