Львівська ОВА: Під час повітряної тривоги прямуйте до сховищ та не ведіть фото- і відеозйомку

27 березня 2022, 14:42
Львівська ОВА: Під час повітряної тривоги прямуйте до сховищ та не ведіть фото- і відеозйомку

​Під час повітряної тривоги мешканці Львівщини мають прямувати до сховищ і в жодному разі не знімати на фото і відео місця ударів або переміщення українських військових.

Про це заявив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Чуєте сирену, йдіть у безпечне місце та чекайте на інформацію з офіційних джерел. Ще раз: дочекайтесь повідомлень від офіційних джерел, а не фотографуйте, знімайте на відео і викладайте це в інтернет", - підкреслив очільник Львівщини.

відео дня

Він додав, що за зйомку передбачено кримінальну відповідальність, а також вона може спричинити людські жертви.

За даними голови ОВА, поліція Львівської області виявила підозрюваних, які могли передавати інформацію російським військам.

"26 березня на проспекті Чорновола у Львові патрульні зупинили підозрілий автомобіль. Під час перевірки документів та телефона водія поліцейські виявили відео та фото пересування наших військових. Також він мав фото паспортів чоловіків з луганською реєстрацією та чимало контактів з російськими номерами", - розповів Козицький.

Також патрульні, прямуючи на місце потрапляння ракет, виявили чоловіка, який знімав момент польоту ракети і потрапляння її у ціль. У нього в планшеті теж виявили фотографії усіх блокпостів області, які він надсилав на два російських номери.

"Осіб затримали і передали Службі безпеки України", - повідомив Козицький.

Нагадаємо, у суботу, 26 березня, у Львові відбулися декілька вибухів. За інформацією обласної адміністрації, по місту нанесли ракетні удари з акваторії Чорного моря та з Білорусі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти