Кубраков: Україна формує гнучку логістичну систему

3 квітня 2022, 15:58
135
Це важливо як в розрізі роботи підприємств, так і в забезпеченні оперативної евакуації населення з небезпечних зон.
Кубраков: Україна формує гнучку логістичну систему

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков після наради з Президентом України Володимиром Зеленським, присвяченій розвитку української економіки в умовах воєнного часу, повідомив, що вже зараз в країні формується гнучка логістична система, яка швидко реагує на зовнішні загрози. Це важливо як у розрізі роботи підприємств, так і забезпечення оперативної евакуації населення із небезпечних зон.

"Команда Мінінфраструктури працює у режимі 24/7, щоб логістика вантажів працювала стабільно. Це запорука того, що українські аграрії вчасно отримають добрива, техніку, запчастини до неї, пальне, а наші підприємства зможуть отримувати сировину і експортувати свою продукцію", - сказав міністр.

Наразі на державному рівні розглядаються різні варіанти диверсифікації імпорту пального — проводяться перемовини з найбільшими світовими постачальниками, підписуються відповідні угоди.

відео дня

"Аграрний сектор матиме все необхідне в умовах воєнного часу. Водночас у всіх є розуміння, що навіть після перемоги ми не зможемо працювати, як раніше. Тому ми не лише стабілізуємо критично важливі для держави процеси, але й думаємо про те, як у довготривалій перспективі забезпечити обороноздатність економіки. Це гарантія того, що країна буде розвиватися", - заявив Кубраков.

За його словами, вже зараз формується гнучка логістична система, яка швидко реагує на зовнішні загрози, адаптується до них, тривають перемовини зі світовими експертами не лише щодо відбудови міст, але й створення конкретних інструментів для їх захисту.

"Маємо звикати до того, що фактор захисту життя буде проникати у всі сфери нашої діяльності: від побуту до роботи та подорожей. Лише за таких умов українці зможуть реально розпочати процес відбудови економіки та розбудови власної незалежності", - сказав Кубраков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти