Коли настане перелом у війні: Жданов спрогнозував терміни

18 червня 2022, 09:19оновлено 18 червня 2022, 10:32
Спочатку буде гонка між Україною та Росією. На полі бою - позиційні бої, обміни ударами, деяке зниження інтенсивності бойових дій.

Коли буде перелом у війні-Олег Жданов
Коли буде перелом у війні, розповів Олег Жданов / Фото УНІАН

Перелом у війні в Україні відбудеться не раніше другої половини літа. Таку думку озвучив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов.

Він пояснив, що перелом станеться після отримання Україною західної зброї або коли Росія зможе сформувати оперативний резерв для посилення своїх військ і відновлення наступальних дій.

відео дня

"Зараз почнеться гонка між обома сторонами цієї війни. Ми будемо намагатися якомога швидше отримати зброю, а Росія буде поспішати підтягнути техніку і сформувати резерви, щоби задавити наш контрнаступ. На полі бою будуть позиційні бої, обміни ударами, буде деяке зниження інтенсивності бойових дій", - сказав Жданов в інтерв'ю Obozrevatel.

Відповідаючи на запитання про те, коли після цієї гонки почнеться перелом, військовий експерт сказав: "Судячи з того, як повільно рухається техніка, не раніше, ніж у другій половині літа. Темпи у РФ, напевно, будуть такими ж, не дуже високими".

Як повідомляв Главред, військовий експерт з Азербайджану Агіль Рустамзаде вважає, що для того, щоби стався перелом у війні, і російська армія почала провалювати свою оборону через нездатність поповнювати свої втрати, цифра вбитих російських солдатів повинна зрости до 1000 на добу.

У свою чергу, військовий експерт Олексій Мельник вважає, що у війні Росії проти України настає нова фаза або черговий переломний момент. Він полягатиме в тому, що в міру надходження важких озброєнь і підготовки резерву може наступити спочатку паритет, а потім не лише кількісна, а й якісна перевага на боці України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти