Київ застряг у заторах через інцидент на Шулявському мосту

15 грудня 2020, 18:06
Рух на шляхопроводі було перекрито в обох напрямках.
Київ пробки
Київ застряг у заторах / УНІАН

У вівторок ввечері в Києві на Шулявському шляхопроводі впали стовпи лінії електроопори. Експерти та оперативно-слідча група на місці встановлюють причини інциденту, повідомив мер Києва Віталій Кличко в Telegram.

Крім цього, патрульна поліція Києва повідомила, що зараз проводиться демонтаж електроопор.

"Рух на Шулявському шляхопроводі перекритий в обох напрямках", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Google maps, на Шулявці також обмежено рух на в'їзд у бік проспекту Перемоги та на з'їзд з мосту.

Рух автотранспорту ускладнено на вулиці Борщагівській, Деснянській, Олекси Тихого, проспекті Перемоги, вулиці Вадима Гетьмана, Уманській, Повітрофлотському проспекті, вулиці Генерала Шаповала, проспекті Валерія Лобановського та вулиці Олени Теліги.

читайте також"Не встиг застигнути": на Шулявському мосту машини поїхали по свіжому асфальту

Крім цього, затори утворилися на вулиці Богатирській, проспекті Степана Бандери, вулиці Сім'ї Кужельників, вулиці Юрія Іллєнка, Глибочицькій.

Також рух ускладнено на вулиці Костянтинівській, Кирилівській, Нижньому Валу, Щекавицькій, Набережно-Луговій, Великій Житомирській, Петра Сагайдачного, Набережно-Хрещатицькій, Володимирській, Богдана Хмельницького та бульварі Тараса Шевченка.

Також перекрито рух на вулиці Хрещатик, Кловському узвозі та вулиці Михайла Грушевського.

Затори зафіксовані на вулиці Мечникова, бульварі Лесі Українки, Великій Васильківській, вулиці Короленківській, бульварі Дружби народів, вулиці Саперно-Слобідській, Столичному шосе та Голосіївському проспекті.

Рух ускладнено також на північному мосту.

На лівому березі затори утворилися на Харківському шосе, проспекті Петра Григоренка, вулиці Раїси Окіпної, Євгена Сверстюка, Русанівській набережній, проспекті Юрія Гагаріна, бульварі Перова, проспекті Романа Шухевича.

Шулявський міст

  • У лютому 2017 року на Шулявському мосту стався обвал частини бетонного паркану. Навесні 2019 року естакаду повністю перекрили для того, щоб провести демонтаж конструкцій.
  • Рух по Шулявському мосту було відновлено 28 грудня 2019 року. Причому естакада запрацювала не відразу в повному режимі - не було добудовані з'їзди з моста, їх запустили тільки через пару місяців. Крім того, відразу не змогли відновити і тролейбусну лінію. При цьому досі територія під мостом і сама естакада не добудовані для пішоходів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти