"Рагульска маячня": Верещук відповіла на "байки" Парасюка

20 липня 2020, 12:53
496
Володимир Парасюк поширює фейки, підкреслила Ірина Верещук.
Верещук
Ірина Верещук / УНІАН

Народний депутат від Слуги народу Ірина Верещук, яка нещодавно стала переможцем партійних праймеріз на кандидата в мери Києва, прокоментувала звинувачення на її адресу з боку екс-нардепа Володимира Парасюка.

Як підкреслила вона уFacebook, Парасюк поширює фейки про її роботу на посаді мера Рава-Руської.

"Рагульскі байки від поросюків. Нарешті Парасюк не втримався і нагадав про себе. Щось там каже яким я була мером в Раві-Руській та яким я буду мером в Києві. Із зрозумілих причин він та такі як він тепер почали бігати та розповсюджувати свої старі фейки про мене: про зв’язки з Медведчуком, про бурштинові багатства, про якісь земельні ділянки в Раві-Руській. Одним словом, рагульська маячня", - написала Верещук.

Зазначимо, на пост Верещук у коментарях відповів сам Парасюк.

читайте також"Дай вистрілю": Парасюк розповів, як на Майдані стріляв у міліціонерів

"Пані Ірино, придумайте щось інакше, бо російські темники вже давно нікому не заходять... а ні заходять колишнім ригам, які лайкають ваш пост... то ж ваші друзі! До речі ви так не переймайтесь, своїх 0,0 голосів ви гарантовано отримаєте, бо маніпуляція і брехння - це ваше друге я... щиро бажаю вам поразки!", - написав екс-нардеп.

"Рагульска маячня": Верещук відповіла на "байки" Парасюка

Нагадаємо, раніше Парасюк заявив про те, що Верещук на посаді мера Рава-Руської нібито була причетна до численних корупційних схем.

"Те, що вона витворяла – в голові не вкладається. З того, що я можу швидко згадати – вона фальсифікувала рішення міськради, щоб виділити землю для своїх наближених. Робила це все нахабно, публічно і нічого не боялася", — розповів Парасюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти