"Іншого варіанту не існує": Буданов розкрив, як закінчиться війна в Україні

12 вересня 2023, 09:35
6122
У ГУР повідомили про найбільш ймовірний варіант завершення повномасштабної війни в Україні.
'Іншого варіанту не існує': Буданов розкрив, як закінчиться війна в Україні
Буданов розповів, як закінчиться війна в Україні / колаж: Главред, фото: 17 ОТБР імені Пестушко, скріншот: Youtube

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів про завершення війни в Україні і назвав єдиний можливий варіант.

"Щодо моєї особистої позиції - це повернення до адмінкордонів 1991 року. Нічого тут змінитись не може, інакшого варіанту завершення цієї війни не існує. Без цього конфлікт буде в тій чи іншій формі все життя. Прикордонні сутички ніколи не зупиняться, обмін ракетними ударами і ударами безпілотників буде продовжуватись. Щоб це зупинити, треба повернутися до визнаних світом кордонів і до світопорядку, який вибудовувався дуже багато років", - наголосив Буданов під час обговорення на "Ялтинській Європейській Стратегії".

Завершення війни в Україні

Нагадаємо, що Буданов дав несподіваний прогноз, коли закінчиться війна в Україні. На його думку, війна РФ проти України не буде довготривалою. За його словами, росіяни фізично не можуть вести довготривалі дії.

відео дня

Сотник розповів, що війна в Україні закінчиться раптово. Експерт вважає, що Путін буде затягувати і вимотувати війну в Україні. Він буде сподіватися на те, що наступним президентом США стане Трамп, і тоді Україні обріжуть всю допомогу.

Генерал розповів про потужне просування ЗСУ. Українські війська прорвали першу оборонну лінію Росії у Запорізькій області після тижнів кропіткого розмінування, повідомив Тарнавський.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти