Хочуть вгатити по "символічних місцях Києва": Данілов пояснив цілі нових ракетних атак РФ

18 травня 2023, 13:52
Київ залишається маніакальною ціллю Путіна. Масованими ракетними атаками на столицю України глава Кремля намагається підняти рівень патріотизму серед росіян.
Алексей Данилов, ракета, ракетный удар, Киев
Данілов сказав, навіщо Росії нові ракетні атаки/ колаж: Главред, фото: РНБО, Міноборони РФ, УНІАН

Країна-агресорка Росія завдає нових масових ракетних ударів по столиці України для того, щоб таким чином підняти рівень патріотизму серед росіян.

У той же час Київ продовжує залишатися маніакальною ціллю російського диктатора Володимира Путіна. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов у Twitter.

Він зазначив, що під загрозою ракетної атаки можуть перебувати символічні місця Києва.

"Київ залишається маніакальною і недосяжною цілю Путіна. Символічні місця Києва – мета російських ракетних обстрілів. Безглузді й супервитратні для РФ атаки на столицю необхідні кремлю для підняття градуса патріотичної істерії всередині країни", – заявив Данілов.

Також він додав, що серед громадян країни-агресорки РФ розвивається процес розпачу і розчарування владою. Такий розпач розгорівся на фоні провалу наступу російських окупантів та численних невдач загарбників на фронті.

Ракетні удари РФ по Україні

Раніше повідомлялося, що країна-агресор Росія відновила масштабні повітряні атаки на Україну. Таким чином, в РФ хочуть змусити Київ відкласти контрнаступ. Про це пише CNN з посиланням на офіційного представника США, знайомого з ситуацією.

Нагадаємо, вночі 18 травня російські окупанти атакували Україну ракетами і дронами. По всій країні оголошувалася повітряна тривога. Вибухи прогриміли в Києві, Одесі, Харкові, Вінницькій та Хмельницькій областях.

У Повітряних силах ЗСУ розповіли, що у ніч на 18 травня російські окупанти випустили 30 крилатих ракет морського, повітряного та наземного базування. 29 з них збиті захисниками українського неба.

Дивіться відео, як політтехнолог і письменник Михайло Шейтельман прокоментував ракетну атаку ЗС РФ по Україні на 9 травня і збиття ракети "Кинджал":

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти