"Гіркіна скалічили": Невзоров розкрив деталі "затримання" терориста

15 серпня 2022, 18:36
Журналіст озвучив свою версію подій.
Ігор Гіркін, Олександр Невзоров
Ігор Гіркін, Олександр Невзоров / скріншот

Колишній "міністр оборони" терористичної "ДНР" Ігор Гиркин (кличка Стрілець) за повідомленнями в ЗМІ, був затриманий кілька днів тому в Криму.

Російський журналіст, публіцист Александр Незворов в Telegram вирішив озвучити свою версію подій.

"При чому тут фронт? Які вуса? Яка в Криму лінія фронту? Гіркіна скалічили на відпочинку, в пансіонаті "Лазурний" при спробі витягнути пляжний лежак з-під сплячої пенсіонерки з Челябінська. Гіркін не врахував, що навколо розташовувалися її подруги, бабусі підвищеної лютості. Екстремістки повалили героя і протягом години вискубували йому волосся с вусів та з під пахв. Поліція Гіркіна не затримувала, а звільнила. Старенькі доставлені у відділення, вони звинувачуються в дискредитації тероризму і садизму", - іронічно прокоментував потуги Гіркіна вбивати українців Невзоров.

відео дня

Нагадаємо, в мережі повідомили про те, що Ігор Гіркін був нібито затриманий в Криму. При цьому він намагався відправитися на війну проти України з підробленим паспортом на ім'я Сергій Рунов. Ще в Мережу потрапило його фото, на якому він вже без своїх вусів.

Також повідомлялося, що колишній ватажок терористів "ДНР" побоюється того, що російська система ППО не впорається з ударами ЗСУ. За його словами, причиною цьому стане нестача засобів протиповітряного захисту по лінії фронту.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти