"Це війна, і Україна має всі права": Зеленський відповів, чи ліквідує Україна Путіна

21 листопада 2023, 08:43оновлено 21 листопада 2023, 11:01
302
Президент України Володимир Зеленський відповів на питання про те, чи скористається Україна шансом ліквідувати диктатора Володимира Путіна.
Зеленський, Путін
Зеленський сказала, чи скористається Україна шансом фізично ліквідувати диктатора Володимира Путіна / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Президент нашої країни Володимир Зеленський, заявив, що Україна має всі права захищати свою землю. Таким чином він відповів на запитання журналістів британського таблоїду The Sun про те, чи скористається Україна шансом фізично ліквідувати диктатора Володимира Путіна, якщо випаде така можливість.

"Це війна, і Україна має всі права захищати свою землю", ‒ сказав Зеленський.

За словами президента України, він не може обговорювати з журналістами "якісь спецоперації української розвідки, секретної служби або якихось спецпідрозділів".

відео дня

"Є деякі моменти, які ми не обговорюємо", — сказав він.

Ситуація з можливими двійниками Путіна

Раніше була розкрита інформація про використанні двійників Путіна. Разом з іншими подіями в РФ, це делегітимізує образ російського диктатора, впевнений Андрій Юсов.

Раніше експерт розповів про відмінність двійників Путіна - "Бункерного" від "Говоруна". Участь у заходах різних двійників Володимира Путіна часто створює певні накладки, зазначив Дмитро Попов.

Нагадаємо, експерт пояснив, як обчислити двійника Путіна. Дмитро Попов розповів про те, як можна визначити двійника, якого випустили замість Володимира Путіна.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти