Екс-шеф Головного управління розвідки Бурба нишком втік за кордон — експерт

16 лютого 2022, 17:14
Бурбм і ряду інших персонажів вдалося втекти по-тихому.
Екс-шеф Головного управління розвідки Бурба нишком втік за кордон — експерт
Василь Бурба

Про втечу за кордон колишнього начальника Головного управління розвідки Міноборони України Василя Бурби розповів у Facebook політолог, директор Інституту публічної політики та консалтингу Сергій Биков.

Він зазначає, що, на відміну від олігархів, які масово розбігалися на чартерах і персональних джетах, Бурбі і ряду інших персонажів вдалося втекти по-тихому.

"Поки журналісти рахували, скільки олігархів і "опозиціонерів" втекло з країни на тлі зовнішньої загрози, за кадром залишилися інші знакові персонажі, які тихо "випарувалися" з країни. Не на чартерах або приватних джетах, тому не потрапили на радари ЗМІ, але рухалися по тій же траєкторії, подалі від можливих ризиків і загроз. Один з них – колишній начальник Головного управління розвідки Міноборони Бурба. Той самий, який любив розповідати журналістам, що питання не в тому, чи буде наступ РФ, а в тому, чи готові ми до нього", — пише Биков.

відео дня

Він констатує, що Бурба "підготувався добре" - походив по ефірах, роздав пачки інтерв'ю, а 10 лютого вилетів за кордон і залишається там.

"Це все, що потрібно знати про бравого розвідника - безстрашного правдоруба Бурба, і його справжні пріоритети", - резюмує політолог.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти