Dicentra: купити троянди в Києві - це просто

11 листопада 2021, 18:00

Dicentra: купити троянди в Києві - це просто

Ніякий форс-мажор не може перешкодити нам робити приємне улюбленим людям, вітати зі святами, висловлювати повагу та симпатію. Онлайн-замовлення квітів у Dicentra допомагає реалізовувати ці бажання. Завдяки оперативному доставленню Києвом розкішні букети опиняються в руках адресатів буквально через 2 години. Бажаєте зробити приємний сюрприз? Замовте розкішні квіти в бутіку "Діцентра" зі свого смартфона!

Оперативне доставлення букетів

Турбота та увага, квіти та подарунки — це те, що залишається незмінним навіть у складні часи. Навіть в умовах неможливості вільного переміщення містом та катастрофічної нестачі часу. Коли хочеться встигнути з вітаннями, рятує оперативна доставка квітів: Київ обирає зручність та мобільність!

відео дня

Переваги замовлення квітів у салоні "Дицентра":

  • цілодобове доставлення квітів кур'єром;
  • безкоштовне доставлення букетів вартістю від 500 грн.;
  • вартість нічного доставлення по місту — 250 грн (при оформленні замовлення з 22:00 до 8:00, на будь-яку суму).

До букета завжди можна замовити повітряні кульки та солодощі. Якщо вам потрібний винятково гарний квітковий подарунок, у Dicentra ви знайдете те, що вам потрібно. Великий флористичний бутік завжди поруч, завжди на зв'язку та завжди втілює в життя будь-які квіткові бажання своїх клієнтів!

Букети троянд на будь-який смак

У "Діцентра" можна купити троянди будь-якого сорту та кольору. Кількість квітів у композиції — від 11 до 101, доступні розміри букетів — S, M, L та XL. Ви можете замовити монобукет, дво- чи триколірну композицію з троянд одного сорту. Або яскравий мікс із гортензією, хризантемами, альстромерією, еустомою та іншими прекрасними квітами.

Для зручності вибору на сайті салону Dicentra розміщено якісні фото різноманітних варіантів оформлення букетів. У тому числі й у капелюшних коробках. Вартість букета свіжих троянд — від 250 грн. Ціна авторської композиції, виконаної з урахуванням побажань клієнта, обговорюється індивідуально.

Щоб спростити покупцям вибір найкращого варіанта букета в рамках уподобань та доступного бюджету, на сайті працюють спеціальні фільтри. Така зручна опція суттєво прискорює процес оформлення замовлення.

Якщо у клієнта є особливі побажання щодо компонування, оформлення та доставлення букета, їх можна написати в чат, звернутися до менеджерів бутіка в Instagram, Facebook або зв'язатися телефоном.

Не втрачайте зручну можливість замовляти свіжі квіти онлайн та радувати подарунками!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти