Діти залишились без татусів: на Львівщині сталась страшна трагедія у шахті

29 червня 2024, 22:16
683
На місці обвалу проводились пошукові роботи, до яких було залучено 15 рятувальників та 26 гірників.
Діти залишились без татусів: на Львівщині сталась страшна трагедія у шахті
На Львівщині стався обвал у шахті / колаж: Главред, фото: Максим Козицький

На Львівщині двоє шахтарів загинули під час обвалу породи на шахті "Відродження" у Червоноградському районі. Про це повідомив очільник обласної адміністрації Максим Козицький у Telegram.

"На жаль, інформація про шахтарів, які опинилися під завалами породи на шахті, підтвердилася. На жаль, врятувати чоловіків не вдалося", – написав він.

За його словами, ґрунт обвалився на глибині 500 метрів. На місці обвалу проводились пошукові роботи, до яких було залучено 15 рятувальників та 26 гірників.

відео дня

У ДП "Львіввугілля" повідомили, що загиблий Андрій Кончук 1986 року народження працював на цій шахті майже три роки, а до того працював на іншій шахті. У нього залишилися двоє неповнолітніх синів.

Другий загиблий – Володимир Макогін 1987 року народження. На шахті "Відродження" працював понад шість років. Мав неповнолітніх доньку та сина.

Хто такий Максим Козицький?

Максим Зіновійович Козицький (нар. 19 лютого 1981, місто Львів Львівської області) — український громадський діяч, підприємець і політик, голова Львівської обласної адміністрації з 5 лютого 2020 року, пише Вікіпедія.

Гучні інциденти у Львові - останні новини

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, начальника курсу Академії сухопутних військ у Львові, який систематично знущався над курсантами під приводом навчання дисципліни, заарештували з можливістю внесення застави в розмірі понад 908 тис. грн. Йому загрожує 12 років позбавлення волі.

19 травня на відомого українського блогера Ніколаса Карму, який славиться своїми відео в TikTok, напали в самому серці Львова.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти