Бійці ЗСУ скинули вибуховий "сюрприз" на голови окупантів: окоп став для них братською могилою

7 червня 2022, 20:31
Воїни 24 ОМБр показали яскраві кадри успішної атаки.
Бійці ЗСУ скинули вибуховий 'сюрприз' на голови окупантів: окоп став для них братською могилою
Бійці ЗСУ скинули вибуховий "сюрприз" на голови окупантів / скріншот з відео

ЗСУ продовжують знищувати російських окупантів як у небі, так і на землі. Цього разу солдати Путіна отримали несподіваний "подарунок" прямо в окоп.

Бійці 24 окремої механізованої бригади ЗСУ скинули з дрона снаряд на голови ра**истів, які вели вогонь по українських військових з вогнепальної зброї. Відео філігранної роботи українців опублікували на сторінці 24 ОМБр в Facebook.

На опублікованих кадрах видно, як ра**исти ведуть з вогнепальної зброї вогонь по українських військових. Тільки в останній момент вони зрозуміли, що жити їм залишилося лічені секунди.

відео дня

Нагадаємо, на Запоріжжі ЗСУ потужно вдарили по позиціях ворога та знищили спостережний пункт і два склади окупантів. Щонайменше 20 окупантів були ліквідовані.

читайте такожГоріли в небі: ЗСУ на Донбасі знищили вертоліт окупантів РФТакож повідомлялося, що російські загарбники отримали відсіч від українських воїнів і змушені були відступити на чотирьох напрямках - Слов'янському, Сєвєродонецькому, Криворізькому напрямках, а також біля Красногорівки та Полтавки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти