Банкова "готує дещо особливе" на 25 лютого: у Зеленського розповіли про топ-зустріч

21 лютого 2024, 19:55оновлено 21 лютого, 20:36
У дні річниці повномасштабного вторгнення РФ Київ чекає на прибуття багатьох іноземних лідерів.
Банкова
А ще раніше Зеленський ініціював врегулювання "українсько-польського" питання щодо експорту с/г продукції / Колаж Главреда. Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський збирає у дні річниці повномасштабного вторгнення велику зустріч з топ-посадовцями й військовим керівництвом, анонсував представник глави держави Сергій Никифоров в ефірі телемарафону.

"На 25-те лютого ми готуємо дещо особливе. Це буде у вигляді конференції, чесна розмова про наш шлях далі, про наш шлях у 24-му році. Будуть усі топ-спікери від влади, військово-політичне керівництво України, прем'єр-міністр, голова Верховної Ради, СБУ, Головне управління розвідки, Мінстратпром, буде Офіс президента і, звичайно, сам президент", - розповів він.

На зустрічі, зокрема, обговорять перспективи реформ в армії, впровадження у ЗСУ сучасних технологій, євроінтеграцію, гарантії безпеки.

відео дня

Зеленський за підсумками зустрічі проведе прес-конференцію "відповість на основні питання".

Що ще відбудеться у річницю повномасштабного вторгнення РФ

Раніше президент Володимир Зеленський запропонував президенту Польщі Анджею Дуді та польському премʼєру Дональду Туску зустрітись на кордоні 4 лютого. Йдеться про непросту ситуацію, яка склалася через блокування польськими фермерами транзиту української агропродукції.

"Я прошу тебе, Дональде, пане Премʼєр-міністре, теж приїхати до кордону. Анджею, пане Президенте, я прошу тебе підтримати цей діалог. Це національна безпека. Ми не маємо це затягувати. Найближчі дні дають нам шанс це зробити", - сказав президент.

Крім того, на 24 лютого, другу річницю повномасштабного вторгнення Росії, заплановано багато візитів іноземних лідерів до Києва, зауважив ввечері 21 лютого речник президента Сергій Никифоров.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти