Авіаудари біля житлових будинків і дитсадка, є загиблий - подробиці вибухів у Дніпрі

11 березня 2022, 07:36
У ДСНС показали перші кадри з місця НП.
Авіаудари біля житлових будинків і дитсадка, є загиблий - подробиці вибухів у Дніпрі
/ ДСНС України у Дніпропетровській області

У Дніпрі вранці, 11 березня, прогриміли три вибухи, в результаті яких є один загиблий.

"11 березня близько 06:10 в Новокодатском районі р. Дніпро сталося три авіаудари по місту, а саме: попадання поблизу дитячого садка і багатоквартирного житлового будинку потрапляння двоповерхової взуттєвої фабрики з подальшим горінням. Попередньо 1 людина загинула. Від ДСНС залучено 20 осіб та 4 од. техніки", - повідомили в ДСНС України.

Жителі Дніпра також повідомляють про три вибухи.

відео дня

За деякими даними, ракетні удари були у районі Петрівки. Це територія одного з головних підприємств міста – Дніпровського металургійного заводу (раніше – імені Григорія Петровського) та вулиці навколо нього.

читайте такожРосія вдарила ракетами по Дніпру та Луцьку вперше з початку війниЯк повідомляв Главред, Міноборони Росії визнало, що застосовує на території України систему залпового вогню ТОС-1, що використовує термобаричні боєприпаси. Використання такої зброї суперечить міжнародному праву щодо правил і звичаїв ведення війни.

Також ми писали, що міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров підтвердив, що бомбардування дитячої лікарні та пологового будинку у Маріуполі була свідомим і цілеспрямованим рішенням армії РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти