Жінка, яку в поїзді на очах у сина намагалися зґвалтувати, розповіла нові подробиці

2 серпня 2020, 11:28
Чоловік потерпілої каже, що їхній 6-річний син Захар уперше з понеділка піде до психолога.
Жінка, яку в поїзді на очах у сина намагалися зґвалтувати, розповіла нові подробиці
Анастасія Лугова розповіла, як себе почуває після нападу / скріншот з відео ТСН

Анастасія Лугова, на яку посеред ночі в поїзді "Маріуполь-Київ" напав чоловік у трусах і на очах у маленького сина намагався зґвалтувати, розповіла, як себе почуває після того, що їй довелося пережити. Жінка отримала струс мозку, перелом щелепи та численні гематоми на голові.

Про це повідомляє ТСН.

"Шини тут і тут, тут тріщини. У кожен зуб вставили шини, щоб тримали. Гематоми скрізь. По всій голові. Він з мене видер сережки, їх вкрав, вкрав мій паспорт", - розповіла жінка.

Про свою останню поїздку до родичів Анастасія Лугова згадує з жахом. Із Запоріжжя до Києва з 6-річним сином Захаром вона їхала напередодні вночі. О третій годині ночі, коли всі спали, до купе зайшов чоловік у трусах, він заблокував двері, почав бити і роздягати жінку. Вона почала кричати. Згодом їй з дитиною вдалося вирватися від нападника.

Після інциденту дорогою до Києва нападника охороняло керівництво поїзда. Весь цей час на пероні Анастасію чекав чоловік.

Чоловік потерпілої розповів, що їхній 6-річний син Захар уперше з понеділка піде до психолога.

"Він стільки разів розповів цю історію. Кожен раз проживаючи це і кожен раз він доходив до сліз. Він каже:" Мамочко, пробач що я тебе не врятував ", - розповів чоловік Володимир Захаренков.

Зазначимо, на своїй сторінці в соцмережі Анастасія Лугова детально розповіла про ту жахливу ніч.

"Чоловік зняв простирадло і почав приставати. Але в той час мій син почав плакати і кликати мене. "Ось він шанс на порятунок" - подумала я, і запропонувала вийти і піти заспокоїти сина під приводом, що дитина може розбудити усіх. Чоловік мене відпустив, але сказав, щоб я повернулась, інакше він мене знайде і буде гірше. Вийшовши з купе, я забігла до сина і ми босоніж побігли до провідниці. Та спала і не розуміла, що робиться. Чоловік голий по вагону біг у нашому напрямку. Зрозумівши, що тут захисту не знайду, ми побігли до іншого вагону, де я почала кричати і стукати у всі двері. Найгірше те, що ніхто не зреагував", - розповіла дівчина.

Втекти від нападника дівчині з сином допомогла провідниця вже з іншого вагона. На той момент до Києва Анастасії залишалося їхати ще кілька годин.

Поїзд прибув на станцію Київ-Пасажирський о 07:11. Там Анастасію з дитиною зустріли співробітники поліції, яких викликав її чоловік. Правоохоронці затримали нападника.

Жінка, яку в поїзді на очах у сина намагалися зґвалтувати, розповіла нові подробиці
Жінка, яку в поїзді на очах у сина намагалися зґвалтувати, розповіла нові подробиці

читайте такожПровідники благали взяти гроші: подробиці нападу на жінку в поїздіНагадаємо, в суботу, 1 серпня, у поїзді №84 сполученням Київ-Маріуполь один з пасажирів скоїв напад на жінку з неповнолітньою дитиною.

"За словами Анастасії Лугової, близько 3:00 невідомий зайшов до купе, він був лише в трусах, заблокував двері і почав бити. Притиснув до ліжка. Тримав за горло і бив багато разів. Через крики прокинувся син жінки, він почав кричати і просити "Не бий маму", на що невідомий розвернувся і хотів ударити хлопчика. Дівчина затримала удар, пообіцявши, що зробить все що завгодно, щоб він не чіпав сина. Далі чоловік припинив агресію, зняв труси і почав до неї чіплятися", - йдеться в повідомленні "Типового Києва" в соцмережі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти