У плані Кабміну щодо виходу з карантину знайшли плагіат: цікаві деталі

8 квітня 2020, 13:38
В Україні карантин можуть залишити в силі до вересня.
Маска, коронавірус

У Мережі звернули увагу на особливості оголошеного українською владою плану по виходу країни з карантину.

Зокрема, майже всі пункти заходів, про які раніше говорили українські вищі посадові особи, дивним чином повторюють аналогічний план австрійської влади.

"Вважаю, що це швидше добре, ніж погано. Все-таки ймовірність того, що в Австрії є адекватні люди в міністерствах куди вище, ніж в українських", - іронічно оцінив збіг блогер Денис Гороховський.

відео дня
У плані Кабміну щодо виходу з карантину знайшли плагіат: цікаві деталі
/ Телеграм-канал Д. Горохівського

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про те, що окремі карантинні обмеження можуть залишатися в силі до вересня 2020 року. За словами Шмигаля, з обмежень може залишитися зобов'язання носити захисну маску в громадських місцях.

Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавіруса прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня, який пізніше був продовжений до 24 квітня.

Зокрема, до 24 квітня заборонено: з 6 квітня перебування в громадських місцях без респіратора або захисної маски; переміщення групою осіб більше ніж дві особи, крім випадків службової необхідності і супроводу осіб, які не досягли 14 років; перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу дорослих.

читайте такожШтрафи та кримінальна відповідальність: що потрібно знати про посилення карантину

Також заборонено відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон,крім вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності; спортивних і дитячих майданчиків; проведення всіх масових заходів; перебування на вулицях без документів, що засвідчують особу; самовільно залишати місця обсервації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти