"Місце прокляте, бл*дь": в Слузі народу оцінили ідею про декомунізацію Донбасу і Криму

12 березня 2020, 15:16
Антон Дробович висловився щодо імплементації законодавства про декомунізацію.
Дробович
Антон Дробович / УНІАН

Директор Українського інституту нацпам'яті Антон Дробович заявив про те, що після деокупації Криму і Донбасу на цих територіях буде запроваджено особливий порядок декомунізації.

"Зараз активно обговорюють проекти перехідного правосуддя для регіонів, які будуть інтегровані після деокупації. Відповідно, я думаю, що імплементація законодавства про декомунізацію повинна теж мати якийсь перехідний режим", - підкреслив він в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

Разом з тим він звернув увагу на необхідність розробки цивілізованих механізмів декомунізації на Донбасі і в Криму.

відео дня

"Найвідвертіші елементи комуністичної пропаганди найближчим часом після деокупації повинні бути вилучені з публічного простору... Ми не можемо це робити без відповідної дискусії, інакше це може призвести до суспільного вибуху", - додав Дробович.

Зазначимо, що заяву голови УІНП критично оцінили у фракції партії Слуга народу.

"На тлі безперервної вистави у нашому театрі абсурду, особливо зворушливо виглядають заяви чергового ідіота на чолі Інституту Національної Пам'яті. Міркує на тему необхідності декомунізації Донбасу і Криму після деокупації. Місце прокляте, бл*дь", - написав нардеп Максим Бужанський у своєму Телеграм-каналі.

'Місце прокляте, бл*дь': в Слузі народу оцінили ідею про декомунізацію Донбасу і Криму

Нагадаємо, раніше голова Українського інституту книги Олександра Коваль заявила про те, що в Україні потрібно прибрати з бібліотечних полиць книги, видані в часи СРСР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти