Навіщо відкладати на завтра: Кабмін Шмигаля ухвалив перше рішення - подробиці

5 березня 2020, 19:18
Уряд Дениса Шмигаля не полінувався і вже в перший день своєї роботи встиг ухвалити рішення щодо небезпечного вірусу з Китаю.
Денис Шмигаль
Кабмін Шмигаль прийняв перше рішення про коронавирусе в Україні / УНІАН

Кабмін Дениса Шмигаля, який вчора призначила Верховна Рада під час свого позачергового засідання, вже сьогодні встиг ухвалити своє перше рішення.

Як йдеться в повідомленні на урядовому порталі, з урахуванням поширення небезпечного китайського коронавірусу по території України, на першому засіданні ухвалили рішення про посилення оперативного штабу з боротьби із коронавірусом.

читайте такожКабмін Шмигаля: практики Януковича і Кучми замість теоретиків Сороса

відео дня

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 5 березня провів перше засідання Кабміну. На засіданні розглядали технічні кадрові питання.

Раніше Главред писав, що 4 березня на позачерговому засіданні Рада затвердила новий склад Кабміну. Новий склад Кабінету міністрів підтримали 277 депутатів Ради.

Також зазначимо, народний депутат від Слуги народу Олександр Качура повідомив, що замість Ганни Новосад на посаду міністра освіти і науки хочуть призначити доктора наук і професора Юлію Гришину. За його словами, зараз збирають підписи за неї. При цьому політик опублікував у своєму Telegram-каналі відповідний документ.

"Фракція Слуга Народу бачить новим Міністром освіти колегу по парламенту, доктора наук, професора - Юлію Гришину. Зараз триває збір підписів", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти