"Вже прошльопали": Кондратюк дав тривожний прогноз Україні

22 лютого 2020, 09:33
Володимир Зеленський ще не зрозумів, з яким підступним ворогом має справу, вважає Ігор Кондратюк.
Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк висловився про можливість домовитися з Росією / Главред

З Росією можна домовитися тільки за однієї умови – якщо Україна погодиться стати округом РФ, тобто "Малоросією". Таку думку висловив український продюсер Ігор Кондратюк.

На його думку, Київ повинен розірвати всі відносини з Москвою, зокрема і дипломатичні.

"З Росією не можна йти на потепління. За останні місяці зникли наші заяви про війну, про Крим, жуємо там через слово. Це неправильно, тому що Європа забуде", – сказав Кондратюк в інтерв'ю виданню Обозреватель.

відео дня

На його думку, в України є два варіанти - або опір, або мир на умовах Росії.

"Зараз відбувається їхнє бажання домовитися з Росією. Так і хочеться сказати – як діти. Ви хочете домовитися, щоби вони забрали не тільки Крим і Донбас, ви про щось хочете домовитися? Або ж Зеленський зрозуміє, що з Росією миритися не можна, інакше станемо "малоросією" і округом Росії. Поки що здається, він досі до кінця не зрозумів, з яким підступним ворогом має справу", - вважає продюсер.

При цьому Ігор Кондратюк не виключає, що "час Х ми вже прошльопали": "Це зустріч Зеленського з Меркель і Макроном. Це і була невідворотність, після чого Європа заб'є на нас, а ми можемо хоч повіситися".

"Але я все-таки оптиміст! Агресор буде покараний, а Україна буде рухатися тільки вперед, до процвітання!", - резюмував він.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив, що сподівається домовитися зі своїм українським колегою Володимиром Зеленським про поліпшення відносин між РФ і Україною. Крім того, господар Кремля визнав, що РФ втрачає від відсутності дружби з Україною і несподівано згадав про повагу до українців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти