У 2-му сезоні серіалу Відьмака від Netflix з'явиться улюблениця фанатів

29 листопада 2020, 13:34
Стала відома актриса на роль королеви Меви з Лирії.
Відьмак 2019
Відьмак 2019 / Netflix

Минулого тижня у Великобританії відновилися зйомки мега-очікуваної другої глави фентезійної саги The Witcher. Раніше команда телехіта Netflix двічі йшла на карантин через пандемію COVID-19. Судячи з усього, цього разу творці Відьмака повернулися на знімальний майданчик в компанії королівської особи.

Як повідомляє видання Redanian Intelligence, шоуранери серіалу нарешті визначилися з актрисою на роль королеви Меви, однієї з найяскравіших та найцікавіших героїнь у всесвіті Відьмака. Вибір припав на 26-річну шотландську актрису Ребеку Ханссен ("Незнайомка", "Енола Холмс").

З чуток, до касту другого сезону її прилаштував сам Генрі Кавілл, виконавець ролі Геральта з Рівії. Шотландська панянка вельми спортивна, і до того ж давненько займається верховою їздою. Іншими словами, в сідлі сидить як влита.

відео дня

Втім, деякі фанати вже поспішили відзначити, мовляв, не канон – вік актриси не збігається з книжковим прототипом. Втім, не виключено, що Ребека зіграє Меву у флешбеках, або творці серіалу змінять передісторію королеви.

У 2-му сезоні серіалу Відьмака від Netflix з'явиться улюблениця фанатів
Ребекка Ханссен / королева Мева

У книгах Анджея Сапковського сцени з мудрою правителькою Північного Королівства завжди викликали дикий захват у читачів. Через неабияку популярність Меви, поляки з CD Projekt RED навіть присвятила їй окрему гру "Кровна ворожнеча: Відьмак. Історія".

Нагадаємо, що перший сезон серіалу"Відьмак" вийшов 20 грудня 2019 року. Він складається з восьми епізодів тривалістю від 48 до 67 хвилин. Наразі Netflix займається виробництвом другого сезону, реліз якого запланований на 2021 рік.

Після цього планується 3 і 4 Сезони відьмака – з невеликою перервою. У розробці також знаходиться приквел основного серіалу – Відьмак: Витоки крові, сюжет якого розповість про сполучення сфер, в результаті якого у світі з'явилися монстри й мисливці на них.

Раніше на Netflix з'явився перший фільм з українською озвучкою

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти