У Мережі з'явилися знімки нових AirPods третього покоління

22 лютого 2021, 13:15оновлено 24 березня 2021, 18:16
Коли вийдуть нові AirPods, точно невідомо, але з чуток, це трапиться вже в наступному місяці.
Apple
Нові фото AirPods третього покоління / Apple

Одним з найбільш очікуваних анонсів від Apple в цьому році є нові бездротові навушники AirPods Pro з оновленим дизайном. У Мережі з'явилося кілька рендерів, що демонструють зовнішній вигляд моделі.

Так, 3-е покоління відзначиться повністю переробленим дизайном, схожим на AirPods Pro, включаючи зменшену довжину стрижнів знизу, а також змінні силіконові насадки для комфортної посадки у вушній раковині.

У AirPods 3, на відміну від Pro-версії, не буде активного шумозаглушення, проте очікується підтримка просторового звуку. Новинка дозволить управляти відтворенням і настройками за допомогою "жестів". Також інсайдери пишуть, що зарядний футляр для AirPods третього покоління стане більш компактним. Втім, навіть попри це, час автономної роботи залишать в районі п'яти годин.

відео дня

Зміниться і кейс – його розміри становитимуть 21×46×54 мм проти 21×45,2×60,6 мм у поточної моделі. Коли вийдуть нові AirPods, точно невідомо, але з чуток, це трапиться вже в наступному місяці. Очікується, що їх вартість складе 150-200 доларів (близько 4000 грн).

Нагадаємо, що наприкінці грудня 2020-го в Україні стартували продажі інших навушників виробництва Apple, AirPods Max – новинка є першими навушниками компанії закритого типу. Ціни починаються від 20 тис. грн.

Раніше цього року китайський виробник Meizu випустив копію AirPods Pro за приємною ціною. Окрім дизайну, що нагадує навушники від Apple, Meizu Pop Pro пропонують автономність до 20 годин і просунуту систему шумозаглушення.

Навушники оснащені 10-мм динаміками та забезпечують до шести з половиною годин музики або до чотирьох з включеним шумодавом. Загальний час автономної роботи з урахуванням підзарядок від кейса становить 20 годин. Також Meizu Pop Pro отримала функцію швидкого сполучення зі смартфонами після вилучення пристрою з зарядного кейса, сенсорне управління і підключення в один клац.

Купити Meizu Pop Pro можна на різних торгових майданчиках по типу AliExpress від 2100 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти